Bara 50 dagar kvar till USA

Så då lär vi oss hur den amerikanska 50-dollarsedeln ser ut.


I like free stuff

Oh yes I do!


Monsterlooken med hjälp av piercings. Kommer han ångra sig tro? Hoppas det.


Ibland undrar man...


Häftigt med höghastighetsbilder


1 månad till lägenhet & 58 dagar till USA... Men vem räknar, egentligen?

Om en månad är det tänkt att vi ska möta upp mäklaren och säljaren på banken och genomföra köpet av vår nya fina lägenhet. Då blir det ca en veckas utrivning av badrummet innan kakel & klinkers-firman får ta över och fixa allt i högst tre veckor för en blir det inflyttning. Men tidspress är väl alltid bra och vad kan väl egentligen gå fel?... Men vi hoppas att mina ständigt pessimisstiska tankar inte får vatten på sin kvarn (så att säga) och att allt löper på som planerat. Sedan blir det ca fem(!) dagars boende i den nya lägenheten innan vi drar ner till Malmö i två dagar inför USA-resan. Vi har ju inte kommit någonstans i vårt gemensamma liv på 7 år så ja, nu stressar vi på det lite!
Så dagarna ser nu ut så att jag och Jimmie flänger fram och tillbaka mellan möbelvaruhus, kakelfirmor och badrumsinredningsbutiker när vi inte läser guideböcker eller surfar runt bland mängder av hotell och hostel i de sex olika städerna vi ska besöka.
Som om det skulle finnas någon tid över mellan detta så har jag även varit på praktikintervju på en reklambyrå i Halmstad och pluggar fortfarande över 100%, vilket naturligtvis innebär att jag åker fram och tillbaka mellan Halmstad och Malmö så ofta pengarna räcker till (och när de inte gör det hjälper en fantastisk kille till och betalar, gissa vem..).
Så tiden går fasligt fort helt enkelt, men det är ju på tiden!

Fin dessert så här en Påskdag


Dagens tumme ner

Dagens tumme ner går till just tummar - mina tummar för att vara mer exakt.
Du vet när huden under en nagel släpper och det gör otroligt ont så fort du använder fingret till något? Just detta hände idag på båda mina tummar, helt utan anledning. Jag satt och körde bil och insåg helt plötsligt att det gjorde ont när jag rörde på någon av tummarna. Är det en förbannelse av något slag? Karma som straffar mej för något eller varför händer det då och då helt utan yttre påverkan? Otrevligt kan jag i alla fall säga att det är.

They like their Jobs


RSS 2.0