WWDC 2012, San Francisco


WWDC 2012 San Francisco

Jag var utanför Apples WWDC 2012 event i San Francisco vilket gjorde mej så lycklig. Märkligt, jag vet, men att vara så nära istället för att sitta hemma på Rönnen med min dator och följa en livefeed känns så mycket bättre. Någon gång vill jag köpa en biljett och gå in, one day.


USA

Nu är vi påväg till USA. Har gått upp klockan fyra för att ta taxi till tåget och nu tåget till flyget. Nu har vi en lång dag framför oss, men när svenskarnas dag är slut kommer vi vara framme i San Francisco och det är förhoppningsvis solig eftermiddag. Lovely!


Flyttat - sambos

I måndags flyttade vi in i vår nya lägenhet. Utan badrum eller rinnande vatten, men så fick det bli. Sedan blev det skurande och städande av gamla lägenheten till långt in på natten, men nu är nycklarna äntligen lämnade.

Så nu är jag och Jimmie sambos. Det tog oss över 7 (!) år, men nu lyckades vi. Så underbart.


Glass-i-flytt

Tvångsäter lite glass mitt i flyttkaoset. För vem kan slänga en halvliter glass bara sådär? Man skall ju icke slösa, men lite chokladsås hade inte suttit fel.


Munter som få

Sitter nu på bussen med den muntraste busschauffören i stan. Underbart trevlig omväxling mot de mossiga och sura man brukar få.


RSS 2.0