Hur har det blivit ett förslag? Underbart att det är så välsökt!


Bil bokad

Nu har vi äntligen kommit ett steg närmre vår resa. En bil (Ford Mustang Cabriolet (eller liknande...) är nu bokad så vi kan köra från San Francisco, längs den vackra kusten till Los Angeles, köra runt i LA i sju dagar, sedan i öknen till Las Vegas.

80 dagar kvar.


Fulaste handfatet

Vi som ville köpa en lägenhet som skulle vara helt redo att flyttas in i köpte tillslut en där badrummet behöver göras om helt, men så får det bli om man äntligen hittat det man vill ha till rätt pris. Så nu är det fullt upp med att välja kakel och klinkers, som att det inte räckte med allt annat som håller mej sysselsatt 15 timmar om dygnet.
Idag råkade jag få syn på detta ofattbart fula handfatet från Boda Nova. Det är i glas, med blått ljus och en fisk. Ja, en fisk har de lagt in i glaset. Ofattbart att de på Boda Nova kan ha så dålig smak, på 2000-talet och allt. Butiken skämdes nog till och med för det, de hade klämt in det på en pytteliten bostadsyta mellan två andra.


Vår nyinköpta lägenhet i Halmstad

Länk med all info (tills den tas bort, för den är ju SÅLD)

Ack så fel vi hade, våren var inte alls påväg. Inte ens lite (inte alls bitter)...


Vädrar inte vid rökning? Du är missbrukare, eller?

Unni Drougge säger att de som inte vädrar när de röker inne "har förmodligen andra problem, till exempel missbruk." Visst, det är vidrigt (riktigt vidrigt och enligt mej oansvarigt) att röka inomhus utan att vädra, men att säga att de förmodligen har missbruksproblem är väl att ta i.

Mitt Det är smartare än mitt Jag

Jag tror att mitt undermedvetna nyss fick mej att bränna min macka i brödrosten. Jag hade gjort alldeles för mycket mat så tur var väl det, med en macka till hade jag klämt i mej ännu mer mat och det hade garanterat slutat illa... Men man vill ju inte slänga ätbar mat.
Tur att mitt udermedvetna tar hand om mej och är smartare än vad mitt Jag är.


(Eventulla feltolkningar av Freuds teori bryr jag mej inte om,
har du inte förstått att jag tolkar saker på mitt sätt är det dags att lära sig det nu, känner jag.)

One can hope...


7 underbara år

Idag är det 7 år sedan jag hade känt min Jimmie i en vecka, give or take a few days, alltså sju år sedan vi räknade oss som tillsammans. Japp, det gick snabbt. Och dessa sju härliga åren har även de gått snabbt. Men vi har många år framför oss så det är inget att bli stressad över.
Detta är året då vårt gemensamma liv ska komma igång på riktigt, vi är lite sega i starten om man säger så. Men i år ska det bli  USA-resa, lägenhetsköp, samboskap och allt annat underbart.
Favorit i repris. Detta är första bilden på oss.
Han skulle snart fylla 19 och jag var nyss fyllda 16.
Tagen innan vi offeciellt blir tillsammans (vilket alla vet är något klurigt att definiera,
så det gjordes, som alltid, i efterhand)

Vi firar!

Nu är jag och min bäste Jimmie påväg till Göteborg för en härlig helg där vi ska fira att i varit tillsammans i 7(!) år. Detta firas naturligtvis på traditionellt sätt med hotellnatt, restaurangbesök, mousserande vin och choklad. Underbart ska det bli!


Windowsöl - "Ctrl Alt Delete"

Windowsöl som heter Nils Oscar Ctrl Alt Delete finns nu på systemet. (Lägg även märke till den blåa Windowsfärgen.)
Om det är ett hån mot Windowsmiljön eller inte antar jag beror på smaken. Men kortkommandot är ju det som använts när datorn hängt sig eller något behöver tvångsavslutas, så det känns ju inte som att det är vidare positivt.
Men varken öl eller Windows är min grej så jag överlåter smakandet till hängivna PC-användare istället.
Systembolaget

RSS 2.0