Elmia: Rök, akuten, 3 st 1:a placeringar.

Elmia-helgen med Team Brossan både oerhört lyckad och ganska misslyckad.

Jag kommer inte ens ihåg hur det gick för Jimmie och Jimmy på fredagen. Jag tror att Jimmie blev typ 5a eller så, Jimmy vann sin klass för hade ju en extra pokal på söndagen. Den dagen blev lite snurrig. Marta var jättesjuk och vi var påväg att köra henne till akuten flera gånger. Men vi hade ingen extra bil,sen när vi väl kunde kände hon sig bättre.
Efter tävlingen åkte vi och checkade in på vandrarhemmet, sova var allt vi ville! Visade sig att vi hade fått den fina vindsvåningen. Stor som nästan 10 rum men ändå utan egen toalett. Alla andra rum (tex det vi hade andra natten) är mini-små men har egen toalett. Så vi fick klara oss.

På lördagen var det kval och alla de andra dök upp. Team Brossan + Knattarna bestod då av imponerande 17 pers, 7 tävlande och 10 supportrar.
Den dagen hände bland annat detta:
  • Jimmies basar började ryka så vi trodde det brann. Konstigt nog gick de att spela med ändå. Fast lågt.
  • Jakobs ena slutsteg la av och hans bas brännde + kvalade då in i fel klass. Kaos att leta efter nytt att köpa och montera till morgondagen.
  • Marta var fortfarande sjuk.
  • Jag själv mådde förövrigt inte vidare bra under någon av dagarna...
  • På kvällen fick Ida akut andnöd och fick köras till akuten. Hon kom hem på natten och kunde andas lite bättre. Historen om Jimmie som blir utschasad ut bilen av poliser påväg till sjukhuset tar jag någon annan dag.
Trots allt detta strul med brännda och rykande basar och sjuka supportrar tog Team Brossan hem inte mindre än tre 1:a plats pokaler. De ställde upp i tre av fyra klasser och vann alla tre. Och de andra i teamet fick också bra placeringar! Så Team Brossan kommer att vara det ledande teamet hela sommare och på SM, såklart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0