Inomhus - svinvarmt. Utomhus - svinkallt.

I snart ett år har de renoverat i, runtom, uvanför, utanför, och säkert också under vår lägenhet i Halmstad. Det har varit minst sagt fruktansvärt. Skiver nångång om alla hemskheter de utsatt oss för, men nu gäller det denna otroliga VÄRME.

För minst två månader sedan kom två män och väckte mej halv åtta på morgonen och skulle ta bort termostaterna på alla element. (Måste vid ett senare tillfälle berätta om de sex-sju gubbarna som kom in och inspekterade lgh:n efter att jag kastat mej upp ut sängen för att de inte skulle låsa upp och gå in själva.) Och termostater är de som reglerar värmen på elementen. De varnade för att det kunde vara lite varmt eller kallt ett tag, men jag tror ingen av oss förväntade oss det som var på väg...
Vi har en fin glastermometer med glaskulor som visar max 26 grader. Och den var längst ner, så det var över 26 grader vid fönsterbrädan. När du kom inärheten av ett element så kände du hur värmen kom i vågor, massor med ånga. Min choklad som låg framme blev helt mjuk, och värst av allt så har det inte gått att sova!
Nu när vi fått inglasad uteplats vågade vi iaf ha öppet altandörren lite inatt, men det känns inte helt bra i ett område som detta och i lägenheten längst ner.
Två gånger har de sagt att de ska komma hit och sätta in nya termostater, men inte förrän idag (tredje gången) kom de och gjorde det. Så nu har vi har vi nästan normal temperatur! Äntligen! Eller ja, normal och normal, 24-25 grader i alla fall :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0