Tequila-roulette, Gekås-Morgan och rosa regnhattar

Igår fyllde Ebba 21 år! Det firades med Tequila-roulette, Twister, god dajmtårta, god cheesecake och goda vänner.

Av mej, Jonna, Cilla och Emma Lilje fick Ebba en otroligt fin chockrosa sydväst (eller regnhatt som jag kallar det) och shampoo och balsam från Glow-serien.
Hon sa att hon skulle ha sin nya regnhatt när hon cyklar till jobbet så ser ni en kvinna på en cykel med knallrosa hatt i Tröingebergstrakten och bort mot Vinberg så är det allderles säkert Ebba XD

Vi bjöds som sagt, eller som skrivet, på goda tårtor och väntade sedan med spänning på den utlovade Tequila-rouletten. Kan nämnas att ingen av oss tycker vidare mycket om Tequila (av väldigt varierande anledningar haha).
Emma och Jonna som var nyktra för kvällen hällde Tequila i ett glas och sedan vatten i två tills alla glas var fyllda, medans vi andra höll oss från att tjuvkika. Och med fyllda menar jag faktiskt FYLLDA! Damerna hade i princip fyllt 4cl shotglas och i Dooley's-glasen var den väl ungefär halvfullt. Detta gjorde de deltagande damerna om möjligt ännu mer skrämda! Nu var det inte bara risk att få den otrevliga Tequila-smaken i munnen, nu var det flera fulla munnar per glas som skulle sväljas. Inget luktande tilläts, och man skulle bara välja ett glas, svepa det - och hoppas att det bara var vatten. Det gick inget vidare.

Glasen valdes med extrem omsorg och sedan följdes någon minuts tvekande. Så vi tog oss ganska långsamt framåt :) Om någon fick de fruktade glasen genomgick de de vanliga faserna:
1. Chocken över innehållet.
2. Avsmaken för det som befann sig i munnen.
3. Det jobbiga men ofrånkomliga sväljandet av vätskan.
4. Ett äcklat ansiktsavtryck som krävde ett antal skratt från övriga deltagare.
5. Sist men inte minst; det obligatoriska kastandet fram mot den egna, goda drycken för några snabba klunkar.

Nästa omgång var glasen inte riktigt lika fulla, så den omgången förflöt lite smidigare. Eller så var det bara Tequilan som fick oss att vara lite mer våghalsiga :P
Det var kul att spela! Även om vi kanske var lite för fega. Får ha "This is not a hotel"-roulette nästa gång ;)


Snälla Jonna körde oss alla in till stan, sedan bar det av in på Harrys. Tyvärr var det inte vidare roligt där, så det enda värt att nämna var att Gekås-Morgan satt med oss en stund, men tafsade på några och förstod inte ett nej så tillslut påkallades vakten. Enligt källor kastades Morgan senare ut och kallade då vakten "jävla kommunist". Ja, han är ju inte den vassaste kniven i lådan så att säga :P

Åt sedan kebabrulle som jag fick av snälla Michael och åt med honom och Räven. Snälla Michael såg sedan till att en ensam kvinna (läs ensam Micka) kom hem tryggt och säkert. Tack!

Tack Ebba och alla vänner för en rolig och härlig kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0