Firat 5år med Jimmie i gbg

Har nu spenderat ljuvlig helg i Göteborg tillsammans med min Jimmie för att fira att vi varit ett par i fem år.

Körde min lilla Micra dit och vandrade några timmar i nordstan innan vi checkade in på Grand Hotell Opera. Eller, va inte bara att checka in då de "tappat bort" vår bokning.  Fanns först inget tecken på att vi skulle vara där, men tillslut dök ett papper med vårt namn upp. Någon hade snyggt och prydligt bockat för alla namn för att kontrollera av att de fixat rum till dem, det vill säga bockat av alla namn utom vårt och då också fixat rum till alla utom oss. Men trevlig hotellpersonal ordnade detta snabbt och smidigt.
Fint rum, men världens hårdaste tjocka kuddar! Var helt medveten om att fruktansvärd nackspärr var att vänta dagen efter, men den infann sig som tur var aldrig.

Vi fixade oss och gick ut för att leta efter en mysig restaurang att äta mysig middag på. Hittade tillslut en. Vi blev ombedda att ta av oss jackorna, fick dem upphängda och fick en nummerbricka. Tänkte att "jaja vi behöver ju inte betala om de inte säger nåt om d, kanske bara gäller de som inte äter". Åt god mat och drack gott vin, och sen hände det. När vi skulle gå fick vi hjälp på med våra jackor, lyxigt värre. Sen kom smällen; "Det blir 20 kronor var". "Va?", "Du skojar?", "På riktigt?". Men det hade vi ju inte fått veta eller välja om vi skulle hänga in dem. Och garderob betalas ju alltid när du hänger in jackan, inte när du hämtar ut den. Och 20 kr var? Vi fick ju t.o.m. dela galge! Är ju självklart inte summan som är problemet (även om vi fick betala ca en cider för en ofrivillig galgplats i 40 min), är ju att vi inte fick reda på det. Att undanhålla avgifter och sedan bara be att få betalt. Jag hade inte några kontanter och sa det - med ett lite otrevligt tonläge för att visa att jag inte gillade läget - "Vi tar kort". Jaha, kul för er. Bastards. Så så gick det.

Tänkte gå på bio sen men började ingen då, så gick till hotellet och kollade lite på "Seven" och sen på "World Trade Center". WTC va OK men att se Nicolas Cage och en kille till ligga begravda i ett rasat hus med grus i ansiktet och munnen och prata i två timmar var lite segt. Lite.

Åkte till en Sci-Fi-mässa på Scandinavium som Jimmie ville på sen. För 100 kr va d inte riktig vad vi väntade oss. Såg några gamla B-kändisar (och en ny B-kändis; en kille från Twilight Saga"), några Star Wars-figurer och lite sånt.

Sen blev det IKEA. Köpte lite småsaker och två bord som jag ska ha i Karlstad. Good.

En jättebra helg! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0