Vandalisering av minst 12 bilar inatt, 1 är Jimmies

Idag när vi kom ut till bilen för att köra iväg så såg vi att många bilar hade alla däck punkterade, precis som min för en månad sedan och en annan i fredags. Och till vår stora förtvivlan så var alla däck punkterade på Jimmies bil!!!

Vem är så dum i huvudet att den/de orkar köra en kniv (tror vi) i cirka 50 däck?!
Vad skulle någon möjligtvis kunna tjäna på det?
Så iställt för att köra iväg och få en trevlig dag blev det en timmes ringande i förtvivlan till polisen, försäkringsbolaget och HFAB. Vi försökte även ringa Hallandsposten, men fick bli ett mail. Men låg redan lite info på hemsidan. Vi tänkte att om det blir en stor grej så måste HFAB och polisen försöka få ordning på skiten!

Var fjärde gången nu, men nu drabbades många familjer. Sedan fick Jimmies snälla mamma köra till hans jobb med nya däck som ska på imorgon. Jag hoppas bara att han får ut på försäkringen! Såg att det är mycket dyrare självrisk om man är under 24, så tur att han fyllde år förra veckan. Något bra i allt problem. Men kan även vara tacksamma över att det inte var de nya dyra däcken och att det inte var andra skador såsom repor i lacken eller krossade rutor. Men detta tar så mycket energi och pengar!

Var ska vi nu ställa våra bilar?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0